|
|
|
szwedzkie domy Wakacyjne plany szwedzkie ...
|
|
Aha, Co do terminu, to po konsultacjach małżeńskich doszlismy do wniosku, że najbardziej by nam odpowiadały dwa tygodnie zaraz po zakończeniu roku szkolnego, czyli od 24 czerwca... To bliźniaki juz w szkole ? Mnie Wasze terminy pasują - musze tylko po połowie czerwca przejąc jakoś dziecko ze Szwecji i nastepne półtora miesiaca moje. I gdzie płyne jest mi rybka. Tylko jak przekonać żonę Tomka, że Szwecja to lepszy kraj ? Pzdr Kocur ps. ile masz tej ropy na Ranie i ile jej palisz ? w połowie czerwca Tequila jest na Alandach i w zatoce ryskiej...może nawet w Helsinkach i wróci gdzies dopiero do 10 lipca.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Widzisz, to mój pierwszy raz i do tego z żoną, dla której to naprawdę pierwszy raz, poza wycieczką na Hel i do Pucka. Dlatego wolałbym ją powozić na krótrze dystanse... No to nie ma co kobiety stresowac faktem braku widoku brzegu... Ale jak myslisz - jeden, dwa porty polskie Jej wystarczą ? 3miasto, Hel, Władkowo i .... do Szwecji (na prawo, panowie, na prawo) A powaznie - to na drugą stronę przy ładnej pogodzie raptem jedna noc na morzu - może będzie świecił księżyc i bedziesz miał romantyczną noc - po wyjściu z Władkowa potrzymasz Kobietę za rączkę (przypomnisz sobie liceum), dasz kobiecie buzi (w wersji gorszej - neospazmine) na noc, ululasz do snu i może już obudzi sie w lepszym świecie? Hmmm... Skagen lewą burtą???? EJ,Ej,Ej.... to jest registred.... to nasz tekst Sam go sprzedales na Olandzie... ;- Powaznie? Kurde co myśmy tam pili???  )
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Widzisz, to mój pierwszy raz i do tego z żoną, dla której to naprawdę pierwszy raz, poza wycieczką na Hel i do Pucka. Dlatego wolałbym ją powozić na krótrze dystanse... No to nie ma co kobiety stresowac faktem braku widoku brzegu... Ale jak myslisz - jeden, dwa porty polskie Jej wystarczą ? 3miasto, Hel, Władkowo i .... do Szwecji (na prawo, panowie, na prawo) A powaznie - to na drugą stronę przy ładnej pogodzie raptem jedna noc na morzu - może będzie świecił księżyc i bedziesz miał romantyczną noc - po wyjściu z Władkowa potrzymasz Kobietę za rączkę (przypomnisz sobie liceum), dasz kobiecie buzi (w wersji gorszej - neospazmine) na noc, ululasz do snu i może już obudzi sie w lepszym świecie? Hmmm... Skagen lewą burtą???? EJ,Ej,Ej.... to jest registred.... to nasz tekst Sam go sprzedales na Olandzie... ;- Powaznie? Kurde co myśmy tam pili??? ) Juz zapomniales? ;- Przyjedz na targi, dostaniesz korepetycje. ;- Zw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aha, Co do terminu, to po konsultacjach małżeńskich doszliśmy do wniosku, że najbardziej by nam odpowiadały dwa tygodnie zaraz po zakończeniu roku szkolnego, czyli od 24 czerwca... Hmmm moze i ja bym sie wybral? Ale kusicie Panowie tymi opowiesciami, kusicie... Pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
|