Latam24 - Wizzar, Lufthansa, Britishairways, Ryanair i inne

FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
ubieranie i malowanie - wstep (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: ubieranie i malowanie - wstep
Kaziu7 (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
ubieranie i malowanie - wstep  
W tym watku piszemy wszytsko odnosnie wstepu czyli czolowki rozpoczynajacej film z uroczystosci slubnych prosze podzielenie sie swoimi doswiadczeniami odnosnie realizacji wstepu: - jakie znaczenie ma dla was ta czesc filmu? - jaki przyjmujecie schemat? (co sie składa na calosc wstepu. - co zawiera? (jakie informacje) - jakiej dlugosci? (bez podtekstow) - czego uzywacie (soft) do wykonania tzw, czolowki? U mnie to wyglada mniej wiecej tak: - do 10 s logo i nazwa firmy (bez telefonow itp. - to umieszczam na koncu) - nastepnie niapisy w stylu Ślub i wesele.... w rolach głownych ... Pan Mlody, Pani Mloda. w pozostalych rolach ... swiadkowie, rodzice (calosc zdobi delikatna animacja w kolorze blekitnym (lub sepia) na ktorej prezentowane sa osoby. Calosc trwa ok 60s. Jezeli chodzi o zdjecia z mlodosci to stanowia nastepny etam wstepu. Zawsze umieszczam ok 20 zdjec (po 6-7 zdjec Panny Mlodej, Pana Mlodego i wspolnych) - calos trwa ok 90s. Spacer w plenerze - tu juz tematyka dowolna - gdzie mlodzi sobie zazycza - przewznie to ogrod botaniczny i japonski we Wroclawiu oraz zamki (Ksiaz i Zagorze Sl.), miejscowosci uzdrowiskowe Polanica Zdr. Kudowa Zdr., oraz gorki Karlow i okolice Radkowa. plener trwa nie dluzej niz utwor - najczesciej proponowany przez mlodych - czhyba ze nie pasuje do danej scenerii. Calosc montowana jest na FCP 3 i 4 (Final Cut Pro), czasem siegam do Combustion , Commotion, AfterEffects. Tak to wyglada u mnie - prosto z umiarem, bez zbednych wodotryskow - klientom sie to podoba. Jeszcze nie trafilo mi sie zeby klienci sie zdecydowali na opowiedzenie historii swoje milosci - moze kiedys Pozdrawiam Kaziu

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Dziadek (Gość)
Data urodzin:
- do 10 s logo i nazwa firmy (bez telefonow itp. - to umieszczam na koncu) - nastepnie niapisy w stylu Ślub i wesele.... w rolach głownych ... Pan Mlody, Pani Mloda. w pozostalych rolach ... swiadkowie, rodzice (calosc zdobi delikatna animacja w kolorze blekitnym (lub sepia) na ktorej prezentowane sa osoby. Calosc trwa ok 60s. Jezeli chodzi o zdjecia z mlodosci to stanowia nastepny etam wstepu. Zawsze umieszczam ok 20 zdjec (po 6-7 zdjec Panny Mlodej, Pana Mlodego i wspolnych) - calos trwa ok 90s. Spacer w plenerze - tu juz tematyka dowolna - gdzie mlodzi sobie zazycza - przewznie to ogrod botaniczny i japonski we Wroclawiu oraz zamki (Ksiaz i Zagorze Sl.), miejscowosci uzdrowiskowe Polanica Zdr. Kudowa Zdr., oraz gorki Karlow i okolice Radkowa. plener trwa nie dluzej niz utwor - najczesciej proponowany przez mlodych - czhyba ze nie pasuje do danej scenerii. Calosc montowana jest na FCP 3 i 4 (Final Cut Pro), czasem siegam do Combustion , Commotion, AfterEffects. Tak to wyglada u mnie - prosto z umiarem, bez zbednych wodotryskow - klientom sie to podoba. Jeszcze nie trafilo mi sie zeby klienci sie zdecydowali na opowiedzenie historii swoje milosci - moze kiedys Pozdrawiam Kaziu Teraz mnie córa (praca magisterska) odgania od kompa, ale jeszcze coś napiszę.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
mateusz (Gość)
Data urodzin:
ja tylko dodam: gdy filmuje mlodych przed blog, to jestem obserwatorem. Oni faktycznie sie ubieraja maluja itp. Niekiedy prosze o np. okrecenie, czy by swiadek sprawdzil czy wszystko jest OK w napisie poczatkowym daje: slub jej i jego, miejsce i data na samym poczatku moj klip spacery, atelie itp daje w trakcie filmu ( po 1-wszych tancach), urozmaica to film. Spacer itp trwa do 10 minut ( moje filmy trwaja 3h) _title_ deko, ap, ew.photoshop pozdr.mateusz podoba mi sie takie podawanie co sie robi, zawsze mozna cos dobre podpatrzec.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team