|
|
|
numery seryjne Fabryka pisarzy - Dukaj, Orbitowski i Szostak o autorach Fabryki SF3w?=
|
|
|
And to my complete surprise, Apple were happy to send a replacement ^^^^ before I send this one away, so I could copy over my stuff. ^^^^ Mówi się Touche'! No popatrz, zamówił w Apple Online, a wg Ciebie, to powinien był przez 4 dni siedzieć w iSpocie i pracowicie testować. Jak wiadomo, w świecie Linuxa izolowane jednostkowe przypadki stanowią najbardziej niezawodne dowody ogólnych reguł. Och? Pokaż jakieś statystyki pokazujące ile Apple sprzedał w kanciapach z pińdziami, a ile przez Apple Online. bart
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
numery seryjne Fabryka pisarzy - Dukaj, Orbitowski i Szostak o autorach Fabryki SF3w?=
|
|
Chętnie posłucham o tych faktach (rozumiem że masz jakieś fakty poza faktem prawnym możliwości oddania towaru do 10 dni). Dla mnie elementarnym faktem przy zakupie przez Internet jest to, że najpierw wydaję pieniądze, a dopiero dużo później biorę do ręki towar, za który zapłaciłem. Hmm, jak ostatnio potrzebowałem, to zapłacenie 'za zaliczeniem' działało... Po pierwsze upierdliwe, po drugie dalej ktoś cię może przewalić, po trzecie ciągle jest to sytuacja, w której najpierw podejmujesz decyzję o zakupie, a dopiero potem macasz towar, co dla mnie jest odwróceniem naturalnego porządku rzeczy. Zonk. _Najpierw_ macałem Aha, czyli najpierw macałeś w sklepie, a potem i tak zamówiłeś przez Internet. Czyli sprzęt, który do ciebie przyjdzie to nie będzie dokładnie ten egzemplarz macany przez ciebie. Tylko cena niższa i upierdliwość większa. Też nie. Owszem, dostałem dokładnie ten, który macałem, owszem, numery seryjne się zgadzają. A, i również zdarzyło mi się już w tym sklepie korzystać z prawa do zwrotu w ciągu 10 dni, też wcześniej. Michał Michał
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
To nie jest strategia komp dla szpanerów tylko komp dla osób ceniących sobie pewność, wygodę i miłą obsługę podczas zakupu . Bo oczywiście sklepy Apple to jedyne sklepy w których można doświadczyć pewności, wygody i miłej obsługi podczas zakupu . Jeśli chodzi o znane mi sklepy w centrach handlowych, to faktycznie iSpoty są najbardziej przestronne, sprzęt leży wystawiony i można pomacać bez proszenia sprzedawcy, a po poproszeniu - przetestować, zaś obsługa jest miła i posiada jakieś tam elementarne kompetencje. W różnych Karenach czy Vobisach jest dużo bardziej tłoczno, wszystko jest za szybką, a sprzedawcy - z moich doświadczeń - wcisną ci każdy kit. Jaaasne. Jeżeli znasz sklep pecetowy, w którym jest równie przestronnie co w iSpotach, sprzęt leży wystawiony na stolikach, a nie za szybką i można się nim pobawić czy przetestować najnowsze możliwości Linuxa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To nie jest strategia komp dla szpanerów tylko komp dla osób ceniących sobie pewność, wygodę i miłą obsługę podczas zakupu . No właśnie. Dlatego należy kupić w firmie, z której przyjedzie kompetentny pracownik lub kilku, przywiozą sprzęt demo na testy, odpowiedzą na pytania, będą w kontakcie w trakcie testów i na koniec dostarczą nowy sprzęt Cholera, tylko dlaczego nigdy nie widziałem applowców w tej roli? Cholera, dlaczego ja nie widziałem w tej roli żadnej firmy? Na pewno mówimy tu o zakupie pojedynczego laptopa przez osobę prywatną? Jak do tej pory nadal mówię o komputerze/komputerach. Bywa że i pojedynczym. Zakupywanym przez osobę prywatną? Jako komputer osobisty? Fakt, za każdym razem droższym od macbooka, ale niejednokrotnie raptem kilka, nie 100 razy. Fajnie ściemniasz, pewnie zaraz się okaże że chodzi na przykład o serwer do małej firmy albo coś w tym rodzaju. Fajnie wklejasz dodatkowe warunki. Wcześniej była mowa o komputerach. A skądinąd - skoro do czegoś wartego raptem jakieś 20 tysięcy firma potrafi zapewnić dwutygodniowe demo, pracownika na każde zawołanie itd., i na dodatek jest to sprzęt pecetowy, którego cena w Polsce odbiega w górę OIDP mniej niż cena maka w Polsce, porównując obie do Stanów, to gdzie ten luksus? Michał
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To nie jest strategia komp dla szpanerów tylko komp dla osób ceniących sobie pewność, wygodę i miłą obsługę podczas zakupu . Bo oczywiście sklepy Apple to jedyne sklepy w których można doświadczyć pewności, wygody i miłej obsługi podczas zakupu . Jeśli chodzi o znane mi sklepy w centrach handlowych, to faktycznie iSpoty są najbardziej przestronne, sprzęt leży wystawiony i można pomacać bez proszenia sprzedawcy, a po poproszeniu - przetestować, zaś obsługa jest miła i posiada jakieś tam elementarne kompetencje. W różnych Karenach czy Vobisach jest dużo bardziej tłoczno, No i to chyba najlepiej świadczy o tym, co jest mainstream, a co nie ;-P ATSD, na Polnej dorobili się w końcy klimy i deputatu dezodorantowego dla obsługi? Czy może nawet zaczeli się myć? bart
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A Najwyższy Czas ? Organ partii, która robiła koalicję z PiS, SLD, Samoobroną i LPR? Odpowiedz sobie sam. Bez uników proszę. Wejście w koalicję to taktyczny kompromis na drodze world domination, wiec nie zmienia profilu ideologicznego partii.
|
|
|
|
|
|
|
|