ale błędów narobiłam post: [gdzie?] w Gdańsku Fryzjer ? to chyba z wkurzenia i zmęczenia dzisiejszym dniem u fryca no nic przedswawiam jeszcze raz moje zdanie... ...zawitałam do salonu Lovely Look w Gdańskim Auchan no i ...promocja była 79 zł (za modelowania, beleyage i strzyżenie) ogólnie..nie polecam !! szczególnie Pani Justyny która na nieszczęście mnie strzygła i robiła pasemka na moje zapytania odnośnie doboru koloru pasemek i fryzury nie potrafiła mi nic powiedzieć ani doradzić i w ogóle udawała że rozumie o co mi chodzi we fryzurze bo efektu nie ma

(( poza tym obejrzała moje włosy i się pytała ile czasu trzymałam ostatnio farbę na pasemkach ? bo ona nie wie ile czasu ma trzymać ... gdybym miała więcej odwagi to bym stamtąd uciekła mogłam tak zrobić bo ...nie jestem zadowolona za jasne mi zrobiła pasemka to raz jest ich za dużo i włosy wyglądają jak blond to dwa po trzy ścieła mi włosy na równo a miały być wystopniowane po czwarte - aha ...i ścieniowane i miała nie tykać włosów z przodu a on je ścieła też na prosto i za ucho nie mogę włożyć, bo wypadają jakieś ścierwa jak mi ułożyła to nie rzucało się to tak w oczy mocno podkęcone i wymodelowane - efekt był chwilowy dopiero jak umyłam ponownie w domu to widzę, że one są prawie równe wszystkie

((( i mam ochotę pofarbować to na jedne kolor zbliżony do mojego naturalnego ps. ja robiąc sama sobie w domu pasemka lepiej zrobiłam niż u fryca były cieniutkie i naturalne a nie to co teraz mam na głowie - pasma o szerokości 1cm

a miały być cienkie no nic nauczka na przyszłość...