Latam24 - Wizzar, Lufthansa, Britishairways, Ryanair i inne

FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
ubieranie barbie 3 podklad/fluid (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: ubieranie barbie 3 podklad/fluid
walkie! (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
ubieranie barbie 3 podklad/fluid  
Witam Ja w tej kwestii nie bardzo wiem czy sie roznia te dwie rzeczy. Jednak poszukuje czegos takiego, ze rano smaruje twarz kremem nawilzajacym a potem tym matujacym czyms. To chyba fluid. W kazdym badz razie nigdy w zyciu nie uzywalam takich masci ale teraz jednak zaczne pracowac, w firmie w ktorej nalezy wygladac dobrze. Skore mam taka ze sie czasem blyszczy jak goraco. Rzadko sie poci, jak juz to na lini wlosow. I mam kilka takich plamek ktore warto zatuszowac i zazwyczaj mam bardziej czerwona borde. :/ I teraz kochane - doradzcie co stosowac teraz jak cieplo i co pozniej jak sie ochlodzi by wygladac dobrze. Dodam, ze wolalabym zeby nakladanie/wchlanianie zajmowalo jak najmniej czasu. Do tej pory stosowalam tylko kosmetyki pielegnacyjne a z malowidelek tusz do rzes i blyszczyk. Teraz musze sie zatroszczyc o siebie bardziej. Wolalabym zeby to byly kosmetyki dobre ale nie kosztujace fortuny - jeszcze nie zaczelam zarabiac Mam nadzieje ze pomozecie mi sie troche przemienic, tak bym mogla ubrac jakis kostium i nie wygladac jak kosmitka. I jeszcze mam jeden problem. Musze zmienic styl ubierania, do tej pory byly to dzinsy, koszulki i swetry. Teraz musze zakupic kilka ciuchow eleganckich. I tu prosze o rade. Co kupic by bylo to praktyczne i by mozna bylo jakos laczyc te stroje zeby wygladac elegancko a zeby wydac niezbyt duzo pieniazkow. Mam nadzieje ze pomozecie. Pozdrawiam - Justyna

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Izis_ (Gość)
Data urodzin:

I jeszcze mam jeden problem. Musze zmienic styl ubierania, do tej pory byly to dzinsy, koszulki i swetry. Teraz musze zakupic kilka ciuchow eleganckich. I tu prosze o rade. Co kupic by bylo to praktyczne i by mozna bylo jakos laczyc te stroje zeby wygladac elegancko a zeby wydac niezbyt duzo pieniazkow. Mam nadzieje ze pomozecie. Pozdrawiam - Justyna
W tej kwestii moge ci pomoc Co prawda nie wiem na czym bedzie polegala twoja praca ( bo to tez zalezy od firmy czy bardziej tradycyjna, czy mloda ekipa etc i czy bedziesz pracowala wewnatrz firmy czy jako czlowiek pierwszego kontaktu z klientem...) ale powiem ci co spokojnie mozna wykorzystac. Po pierwsze koszule. Teraz ich pelno. Tylko nie te a`la szkola podstawowa. Teraz sa naprawde super. Rekaw 3/4 jedne na guziki, inne na zamki a inne znowu rozpinane tylko na dekoldzie..super. Dwie podstawowe: czarna i  jakas jasna - kolorowa pasujaca ci np do koloru oczu i calej kolorystyki. Ja mam jeszcze niebiesko, granatowa w paski )) bardzo elegancko w niej sie wyglada jak zalozysz np bizuterie a jak chcesz troche luzniej wygladac to ja np: zakladam ja do jasnych dzinsow. wygladam i elegancko i czuje sie wygodnie. Pozostale dwie koszule (czarna to wiesz, do wszystkiego i na kazda okazje - ten kto wymyslil czarne koszule jest mistrzem swiata), mieszasz tak samo ze spodniami, spudnicami (nie wiem ale ja jestem zwolenniczka dlugosci spodnic do kolana) i dodatkami. Naprawde dodatki robia bardzo duzo. Np: ubierasz  koszule do tego  spodnie rybaczki (kolor pasujacy ) do tego okulary sloneczne - chociazby jako ozdoba na glowie lub powieszone za bluzka i sandalki na malym obcasie lub takie klapkowate (ja nie umiem chodzic w klapkach niestety). Oczywiscie to jak jest pogoda taka srednio cieplawa natomiast jak jest goraco mozesz spokojnie ubierac spodnice do woli albo cos bradziej sportowego np: zwykly podkoszulek jakiegos tam koloru tylko dopasowany (wiesz a nie taki co w nim sprzatamy zazwyczaj ) i np do tego spodnica lub rybaczki i adidasy czy sandaly takie sportowe (tego kto wymyslil te sandaly tez uwielbiam). Kilka bluzek mozesz sobie tez uszyc chodz w sklepach sa tez fajne rzeczy. Np dzisiaj ogladalam w carry taka brazowa z lnu zrobiona bluzke bez ramiaczek z ładnym lodkowym dekoldem i motywem (w prawym dolnym rogu bluzki) wyszywanym bardzo cienkimi nicmi (dopiero za drugim razem zauwazylam ze to tam jest) wyszytym motywem kwiatowym. bardzo ladnie to wygldalo. Jest tez kilka takich bluzek w tatuum, polecam ci takze reserved - maja bardzo ladne rzeczy. tak naprawde w dzisiejszych czasach mozesz ubrac do firmy wszystko. Wazne zeby bylo dobrze dobrane kolorystycznie do ciebie i wazne zeby nie przesadzac (np jak ubierasz mini to nie ubieraj bluzki na ramiaczkach bez plecow na dodatek)

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
walkie! (Gość)
Data urodzin:
dobrane kolorystycznie do ciebie i wazne zeby nie przesadzac (np jak ubierasz mini to nie ubieraj bluzki na ramiaczkach bez plecow na dodatek)

Izis_ (Gość)
Data urodzin:
z takimi na chlodniejsze dni? Cos co by pasowalo do spodni materialowych czarnych, bordowych ale i do dzinsow. Jak to... najlepsze buty pod sloncem czyli zwykle trzewiki (czy cholera wie jak sie nazywaja). Takie wiesz, cale zabudowane, na malym kwadratowym obcasie, takie meskie

walkie! (Gość)
Data urodzin:
Jak to... najlepsze buty pod sloncem czyli zwykle trzewiki (czy cholera wie jak sie nazywaja). Takie wiesz, cale zabudowane, na malym kwadratowym obcasie, takie meskie

DominikaNM (Gość)
Data urodzin:
Witam Ja w tej kwestii nie bardzo wiem czy sie roznia te dwie rzeczy. Jednak poszukuje czegos takiego, ze rano smaruje twarz kremem nawilzajacym a potem tym matujacym czyms. To chyba fluid. Fluid to jedna z form podkładu. Jeśli ma być matujący to powinno to być w jego opisie. Możesz też zastosować jako bazę (czyli to co nakładasz pod podkład) krem (lub fluid) matujący (bez barwnika). Na zaczerwienienia nakłada się korektor w kolorze zielonym. Jeśli ma być szybko to może poszukaj kryjącego podkładu matującego - jeśli będzie dość gęsty to powinien ukryć czerwone przebarwienia. Nie zapomnij o nałożeniu pudru (najlepiej sypkiego) - makijaż będzie się dłużej trzymał. Podkład dobierz do rodzaju cery - weź z perfumerii kilka próbek (jeśli nie mają gotowych to przełożą Ci odrobinę Z testera do pudełeczka) - ponoś je cały dzień i wieczorem oceń który odpowiada Ci najbardziej. Kolor podkładu też najlepiej sprawdzić w domu - nie daj sobie pomalować kawałka dłoni - kolor ręki zawsze różni się od koloru twarzy - sprawdź odcień na czole lub szyi - powinien być jak najbardziej zbliżony do odcienia cery (a na pewno nie ciemniejszy). DominikaNM

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team